Cafe CinQ

Op deze unieke locatie aan de Bossche Parade op nummer vijf (CinQ) is dit de plek om even bij te komen van de steile trappen van de Sint Jan of van het winkelen in de Bossche binnenstad. In onze huiselijke sfeer is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Neem de tijd en trakteer uzelf op een lichte of stevige lunch.

Met zorg bereiden onze koks diverse broodjes, salades en warme gerechten. Dat is niet onopgemerkt gebleven: Café CinQ staat in de wijde omtrek bekend om zijn CinQwich en Boeuf CinQ! Ook kunt u dagelijks bij ons terecht voor een kop koffie, een sfeervol diner en een borrel. Sinds kort hebben wij weer een verrassende kaart met gerechten.

Zit uw diner erop? Blijf dan nog even hangen, want tot in de late uurtjes verandert CinQ in een luxe loungebar waar u heerlijk kunt genieten van een lekker drankje of een van onze speciale Mojitos of Gin &Tonics! In dit luxe en stijlvolle café heeft u het gegarandeerd naar uw zin!

Geïnspireerd door onze sfeer? Café CinQ biedt speciale All Inclusive Arrangementen! Ons vaste, hechte team staat klaar voor al uw specifieke wensen. Wij bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat uw bruiloft, receptie of (familie- of bedrijfs)feest een gedenkwaardig succes zal zijn. Met onze unieke catering en speciale DJ booth maakt Café CinQ van elk evenement een prachtig feestje. Voor groepen van 10 tot 200 personen kunt u bij CinQ terecht voor al uw feesten en partijen.

Of het nu een uitgebreid lunch- en/of dinerarrangement betreft, koffie met een échte Bossche bol van Jan de Groot, een cocktailworkshop, bruiloft, schoolfeest of vrijgezellenfeest. Van budget tot zeer luxe en uitgebreide drie- of viergangen menu’s, barbecues of buffetten. Alles is mogelijk! Tot snel!

Keuken

Internationaal

Speciale wensen

Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten

Airconditioning
Wi-Fi
Terras
Rolstoelvriendelijk
Honden toegestaan
Bar
Restaurant
Terras

Openingstijden

Dagelijks:                09.00 – 02.00
Lunch:                     11.00 – 16.00
Diner zo t/m wo:    17.00 – 20.00
Diner do t/m za:     17.00 – 20.30

Arrangementen

Voor groepen van 10 tot 200 personen kunt u bij Café CinQ terecht voor al uw feesten en partijen.

Of het nu een uitgebreid lunch- en/of dinerarrangement betreft, koffie met een échte Bossche bol van Jan de Groot, een cocktailworkshop, bruiloft, schoolfeest of vrijgezellenfeest. Van budget tot zeer luxe en uitgebreide drie- of viergangen menu’s, barbecues of buffetten. Alles is mogelijk!

Tot snel!

Foto's, video's & info

Voor foto's, video's en andere informatie ga naar een van je favoriete social media!

facebook   hyves   twitter
Reserveren